Odlične metode i rezultati

Ja sam personalni asistent Đorđu. Provodim sa njim svaki dan po šest sati i nemam neku saradnju sa njim, slabo me sluša.Danas sam gledala njegov javni ćas sa Ljiljanom i oduševila sam se njenim metodama i onim što je postigla sa njim., svaka čast šta je postigla sa njim. Prosto je neverovatno, koliko on sarađuje sa njom i koliko je sluša. Ovo je stvarno ostavilo veliki utisak na mene.

personalni asistent Lj.Drašović

Jako sam zadovoljna

Nikola je dosta uspeo za kratko vreme. Koristi više desnu ruku nego pre, savija nogu u kolenu i sam radi čučanj. Nije znao da vozi trotinet i da skače sa konjičem, a sada to zna. Jako sam zadovoljna.

majka D.Stevanović

Način rada je odličan

Rad sa detetom je odličan, svaki pokret se objašnjava, dete brzo prihvata igru.mislim da je ovaj način rada odličan.

baka M.Živković

Uspešna primena saveta

Po Ljiljinom savetu, pojačali smo Uni disciplinu i nakon dva dana smo uspeli da je naučimo da više ne skida cipele u autu.

otac B.Zečević

Autoritet je na prvom mestu

Sviđa mi se kako radite sa decom.Najvažnije je da se sviđate Mihajlu. Najdraže mi je da vidim koliko Vas voli i traži pažnju i sluša. Autoritet je na prvom emstu, a Vi ga imate i to je važno za njegov uspeh. Lepo je to što radite za tu decu.

otac G.Vučak

Deca se lako opuste

Deca lepo prihvataju da rade, super pristup, brzo stiču poverenje i opuste se.

Med.sestra A. Jovanović

Fenomenalan pristup

Deca rado prihvataju kontakt sa Ljiljanom. Jasno im postavlja granice do koje mogu da idu. U svakom trenutku uspeva da nađe nešto što dete zainteresuje. Fenomenalan pristup.

defektolog Amna Đorđević

Ljubav je ključ

Ovde se radi sa puno ljubavi, što se oseti čim dođete i što mi je jako drago.

Mihailo prati sve instrukcije

Drago mi je što Mihailo sluša svaku Ljiiljanu instrukciju i trudi se da je isprati.

majka Z. Rašić

Primetan napredak

Petar je poboljšao koordinaciju pokreta. Poslušniji je i koristi više glasova nego ranije, ponavlja vokale i neke reči. Primetno je da mu ove motoričke vežbe mnogo prijaju u razvoju.

majka N. Koruga

Kvalitetne radionice

Sviđa mi se radionica za roditelje. Dosta korisnih informacija.

Majka M.Zdravković

Upornost se isplati

Tražila sam po internetu Ljilju celu godinu. Srećna sam što sam bila uporna. Taša je u početku rušila sve prepone, sada prelazi sama i veliku. Oduševila me vožnjom trotineta i bacanjem lopte u koš. U školi je počela da se brani kada je deca udaraju. U zajedničkim igrama je postala jedna od najboljih. Sve te promene su rezultat treninga motorike.U početku je plakala kada je dolazila. Posebno mi je drago što sada vežba zadovoljna i nasmejana.

Majka D.Grbović

Oduševljenje napredkom

Ljiljana, veliko vam hvala. Mi smo oduševljeni onim što ste postigli. Una pokazuje sposobnosti koje ste Vi otkrili. Sretni smo i zahvalni za Vaše znanje i trud, kao i fizioterapeutu Marku.

Baka i deka Zečevići

Pohvala partnera

Vežbe su odlične osmišljene, prostor izuzetan i prilagođen deci.Sve u superlativu.

Načelnik u opštini S.Venac Z.Štulović

Preovlađujući utisci korisnika

Veoma sam zadovoljna Vašim radom.

majka Z.Stojković

Napredak primećen i od vaspitačice

U vrtiću su primetili da je Vasa vidno poboljšao motoriku i uopšte napredovao. Poboljšanje je što se samostalno oblači, igra i sarađuje. Puno Vam se zahvaljujemo.

otac D.Andrić

Poboljšana koncentracija i samostalnost

Đorđe je posle prvog časa počeo da koristi WC šolju. Počeo je da sluša i radi po nalogu i znatno je poboljšao koncentraciju. Vodila sam dete na mnoga mesta, iskreno nigde nije napredovao ni trećinu u odnosu na Ljilju, koja nas je oduševila.

majka A.Popović

Pomozite nam da ostvarimo svoje ciljeve i pomognemo deci sa autizmom i teškoćama u razvoju

DONIRAJTE